Aabenraa Havne- og Skaldyrsfestival 2019

På Gammelhavn fredag d. 13. til søndag d. 15. september.

Kom og oplev 3 dage på havnen i Aabenraa fyldt med aktiviteter og god mad. Betal 25 kr. for at komme ind på pladsen og prøv vores forskellige vandaktiviteter GRATIS – her vil være noget for alle uanset alder og modighed. Tag børnene med i ”Børnehavnen”, hvor de kan hygge sig med ansigtsmaling, hoppeborg, waterballs, levende fisk og mange andre sjove ting – alt sammen helt GRATIS.

Nyd et lækkert måltid i restaurantområdet, hvor der kan købes retter fra en af de deltagende restauranter, som er GastroRoyal, Gourmethuset, Viva, No. 10, La Pasta og Skuden. Menuerne består af alt godt fra havet, der vil dog også være retter til allergikerne eller dem der ikke er til fisk og skaldyr.

Efter spisningen kan i flytte over i loungeområdet og nyde live-musikken. Her kan også købes ekstra godt til ganen i boderne fra Kalvø Fisk, Frydendal Is og Have a Coffee. Og til børnene og de barnlige sjæle vil der være salg af popcorn og slushice.

Prøv kræfter med nogle af vores mange vandaktiviteter, som udbydes i samarbejde med lokale vandsportsforeninger. Prøv bl.a. at stå på vandski, ro i en havkajak eller prøv at holde balancen på et SUP-board.

Kom med ud på fjorden med det bevaringsværdige skib Fionia. Book en tur med naturguiden Jørn Steenberg eller en måneskinstur. Er du til gin kan du også booke en tur med ginsmagning ved Carstensens Te.

 

 

 

Del denne side

} //-->