Kultur- og Gourmetfestival, Aabenraa

Kultur- og Gourmetfestival i Aabenraa

I 2019 vil der ikke blive afholdt Kultur & Gourmetfestival i Aabenraa. Tag et kig på vores Aktivitetskalender for at se nogle af alle de andre spændende events i Aabenraa i 2019. Aabenraa Kultur & Gourmetfestival vender tilbage i Juli 2020.

 Aabenraa byder ind til Årets Kultur & Gourmetfestival 2018. Vær med fra torsdag den 7. juni til lørdag den 9. juni. I år har vi slået det tidligere, meget populære Gourmetfestival sammen med Havnens Dag og DGI Stranddag. 

Torsdag er der oplevelser for dig, som bare elsker Dansktop eller Vinsmagning. Fredag åbner vi op for vores Gourmet Streetfood i det store telt på Storetorv, med livemusik. – Lørdag fylder vi de hyggelige torve på gågaden med workshops for store og små, med madboder og med Ølentusiaster. Vi binder det hele sammen med sjove aktiviteter for hele familien til Havnens Dag på Lystbådehavnen, og DGI Stranddag på Sønderstrand.

Lørdag aften gi'r vi den igen gas i det store festtelt på Storetorv med Gourmet Streetfood, og livemusik.

For at give dig mulighed for at prøve de spændende og sjove aktiviteter på havnen og stranden, og samtidig nå at komme til workshop med Rosa fra Den Store Bagedyst og Jesper Koch fra Masterchef, har vi selvfølgelig sørget for, at du kan køre gratis med vores shuttlebus. – Se kortet her.

Nogle af aktiviteterne kræver, at du køber en billet for at sikre dig en plads. – Du kan se og booke de forskellige events til højre på denne side.

Se program for de forskellige events ved at klikke på nedenstående logoer.

 

 


 

 

Del denne side

} //-->