Efterårsferie i Aabenraa og Grænselandet

Nyd efterårsferien i Aabenraa og Grænselandet med mange aktiviteter og gode tilbud.

På bibliotekerne er der fantasydage, Aabenraa museum holder piratuge, på Oldemorstoft er der Aktiv Ferie og lillenørderne Anders og Kathrine kan opleves i Sønderjyllandshallen. Hele ugen kan du slå dig løs i legelandet Jump A Lot eller i Compass Congress Center.

Vi har forsøgt at samle nogle af de mange tilbud så du ikke går glip af noget i din efterårsferie i Aabenraa & Grænselandet.

Efterårsferien starter med æblefest

Der er æblemarked ved Kollund Mole med æblekage og livemusik fredag d. 13. oktober som del af æblesejladsen på Flensborg Fjord. Og på Gråsten Havn er der æblefestival med mange aktiviteter for børn og familier.

Efterårsferie

Efterår er kølige morgener og træer med gyldent løv – men også en pause fra hverdagen fyldt med masser af oplevelser, aktiviteter og gode tilbud i Aabenraa og Grænselandet. 
Uge 42 er fuld af oplevelser for hele familien.

• Efterårsferien er som regel en af de sidste chancer for at nyde udendørsaktiviteter i godt vejr. Prøv f.eks. med en tur på Barsø – den smukke ligge ø i Aabenraa Fjord, tag en tur i trætoppene i klatreparken HighPark eller prøv nogen af de mange aktiviteter i legelandet Jump A Lot.
• Det er sidste chance for en tur på skinnecykel fra Aabenraa igennem skoven mod Rødekro.
• Book spændende oplevelser i hele Sønderjylland her

Del denne side