Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Vild med Sønderjysk mad

Rikke Butler og Nelly Riggelsen fra ”Danmarks bedste amatørkokke”

Her i Sønderjylland føler vi os hjemme. Vi er to kvinder der tror på os selv og på Sønderjylland. Vi elsker Sønderjylland - vi elsker egnens madkultur og de fantastiske råvarer og producenter vi har her.

Vi er begge passionerede sønderjyder – født og opvokset i Aabenraa og omegn. Vores egn er kendt for mangfoldigheden og variationen inden for de kulinariske oplevelser og det vil vi gerne dele med vores gæster.

Vi har fantastiske autentiske spisesteder, der nyfortolker Sønderjyske egnsretter og benytter sig af lokalproducerede råvarer. Engagerede producenter, der er stolte af netop deres produkt, og ofte har en gårdbutik eller et spisested, der kan besøges.

Sønderjylland er gastronomi på højt plan - der udtrykker kærlighed og autenticitet til den mad der serveres. Vi er glade for at kunne være med til at åbne et vindue til vores egn og vi glæder os til at byde Jer velkommen i det Sønderjyske madunivers.

Del denne side

Sønderjysk Krydderkål

Et rødkål fra Røllumgaard
2 - 3 løg fra Røllumgaard
6 syltede rødbeder fra Røllumgaard 
4 nelliker
Lidt kommen
Lidt Sønderjysk gourmetsalt fra Carstensens The
4 spsk brun farin
1 dl rødbedeedike
1 dl vineddike fra Aarøsund Vingaard
En pakke smør fra Naturmælk

Snit rødkål og løg groft. Svits det i smør på panden. Når kål og løg er faldet lidt sammen, hældes rødbedeeddiken og vineddiken i. Imedens det simrer, tilsættes grofthakkede rødbeder, kommen, salt og farin. Småsimrer under låg en halv time. Velbekomme.