Efterårsferie i Aabenraa og Grænselandet

Nyd efterårsferien i Aabenraa og Grænselandet med mange aktiviteter og gode tilbud.

På bibliotekerne er der fantasydage, Aabenraa museum holder piratuge, i Sønderjyllandshallen er der koncert med Anders, Kathrine og Lillenørdbandet og hele ugen kan du slå dig løs i legelandet Jump A Lot eller i Compass Congress Center.

Vi har forsøgt at samle nogle af de mange tilbud så du ikke går glip af noget i din efterårsferie i Aabenraa & Grænselandet.

Efterårsferien starter med æblefest

Gråsten Æblefestival finder sted på Gråsten Havn i begyndelsen af efterårsferien, torsdag 12. oktober kl. 17 - lørdag 14. oktober kl. 17. I år med ekstra mange aktiviteter for børn og familier.

Efterårsferie

Efterår er kølige morgener og træer med gyldent løv – men også en pause fra hverdagen fyldt med masser af oplevelser, aktiviteter og gode tilbud i Aabenraa og Grænselandet. 
Uge 42 er fuld af oplevelser for hele familien.

• Efterårsferien er som regel en af de sidste chancer for at nyde udendørsaktiviteter i godt vejr. Prøv f.eks. med en tur på Barsø – den smukke ligge ø i Aabenraa Fjord, tag en tur i trætoppene i klatreparken HighPark eller prøv nogen af de mange aktiviteter i legelandet Jump A Lot.
• Det er sidste chance for en tur på skinnecykel fra Aabenraa igennem skoven mod Rødekro.
• Book spændende oplevelser i hele Sønderjylland her

Del denne side